Om företaget

omforetgaet

HNP Steel Service Center AB är ett fristående stålservicecenter som grundades av Heinz Nilsson 1982. Idag ägs det av bröderna Heinz Nilsson och Pether Nilsson.

Vår affärsidé är att spalta / slitta och klippa tunnplåt, aluminium och rostfritt från våra eller våra kunders coils. Våra kunder är allt ifrån stålverk, stålgrossister och större direktförbrukare så som Volvo till små mekaniska verkstäder. Vår största och främsta marknad är Sverige men även övriga Norden och centraleuropa.

HNP Steel Service Center AB är ett flexibelt och effektivt företag med en maskinpark som spänner över ett mycket brett register och med en hög produktionskapacitet. Faktiskt så mycket som 150.000 ton om året. Nu är vi ett 40 tal medarbetare som arbetar i skift. Vi anpassar oss därför lätt efter kundernas önskemål på utförande vad gäller bandstål, formatplåt, förpackningar samt kvalitéter och leveranstider.

Företaget är certifierat enligt ISO-9001:2008.

Hnplat använder så kallade cookies för att göra din upplevelse bättre och ditt besök på hemsidan bekvämare. Genom att fortsätta accepterar du att vi använder cookies.
Mer info Ok